It’s all for you

Om oss

Vi er en nystartet bedrift fra Fredrikstad som er drevet av en student ved Høgskolen i Østfold. Bakgrunnen for denne idéen var at det ikke er nok tilbud fra norske nettbutikker for å handle personlige varer. Etter å ha lett etter et domene fant vi til slutt “myself.no” som vi følte passet bra. Produktene vi selger vil i stor grad være varer som gjør din hverdag bedre og ekstravagant. Det er 2019, vi elsker å investere i oss selv!

Per idag holder vi til i et lokale i Fredrikstad sentrum og jobber hver dag for å skaffe inn nye spennende produkter, samtidig sørge for at eksisterende produkter holdet det kvalitetsnivået vi forlanger. Derfor kan du føle deg trygg på at vi kun leverer varer som er bygd av kvalitet. Som studenter ved Høgskolen har vi heller ingen behov for å ta ut skyhøye fortjenester hvert år, derfor kan vi tilby konkurranse dyktige priser. 

Håper du finner noe du liker, og hvis det er noen tilbakemeldinger eller spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på: kundeservice@myself.no eller tilbakemelding@myself.no.

Mvh
Daglig leder i Myself.no, Christopher Storkås